Antena Meniu Search
x

Video Drumul către casă, un coșmar pentru turiștii de pe Valea Prahovei. Au așteptat ore în șir în coloană, din cauza aglomerației

Drumul către casă a fost un coşmar pentru cei care şi-au petrecut sfârșitul de săptămână la munte. 
Valea Prahovei a fost mai degrabă Valea Plângerii, iar turiştii au fost nevoiţi să aştepte ore-n şir, bară la bară, pentru a se întoarce la casele lor.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 09.01.2023, 07:59

Vezi și

Pe Valea Prahovei, "răbdarea" a fost cuvântul cheie în acest sfârşit de săptămână. Turiştii care au pornit ieri spre casă au trăit un coşmar. Ore în şir au fost nevoiţi să aştepte în coloană, pentru a ieşi din zona staţiunilor.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Două ore şi jumătate durează să ajungem acum, duminică după-amiază, de la Braşov la Comarnic. Un drum care, în mod mormal, nu se parcurge în mai mult de 70 de minute. 

Poliţiştii Serviciului Rutier Brașov au ieşit în şosea pentru a le recomanda șoferilor rute alternative

După orele amiezii traficul s-a mai dezmorţit, însă şoferii nu au putut călca prea tare pedala de acceleraţie. 

Șofer: E lume multă care vine să vadă zăpada la Predeal, care nu prea e. De asta se aglomerează atât de tare traficul, aşa e în fiecare weekend, aşa e în fiecare vacanţă, fie că e iarnă, fie că e vară. 

Poliţiştii Serviciului Rutier Brașov au ieşit în şosea pentru a le recomanda șoferilor rute alternative pentru a scăpa de infernul de pe Valea Prahovei. Una dintre ele, Drumul Național 1A, o șosea cu doar nouă kilometri mai lungă pe segmentul dintre Brașov și Ploiești, însă mult mai liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drumul către casă, un coșmar pentru turiștii de pe Valea Prahovei. Au așteptat ore în șir în coloană, din cauza aglomerației