Antena Meniu Search
x

Video E bătaie pe un loc la şcolile de poliţie. Tot mai mulţi tineri vor să îmbrace uniforma: la Cluj, jumătate dintre candidaţi sunt fete

Şcolile de agenţi de poliţie şi-au deschis din nou porţile pentru noi recruţi. Tinerii par tot mai interesanţi de o carieră poliţienească, drept dovadă şi concurenţa. La Cluj-Napoca sunt nu mai puţin de două, trei persoane pe un loc.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 04.04.2022, 08:20

Vezi și

E concurenţă mare în acest an la şcolile de poliţie şi doar aici, la Cluj-Napoca, unde în această sesiune au fost scoase la concurs 300 de locuri, dar s-au înscris 700 de candidaţi. Nu vorbim doar despre băieţi pentru că de această dată, aproape jumătate dintre candidaţi sunte fete.

Candidaţii vor fi departajaţi în urma problelor care au început deja şi care vor fi susţinute şi în perioada următoare. Până miercuri vor fi susţinute probele fizice, iar sâmbătă va avea loc cea mai importantă probă - cea scrisă. Doar cei care trec aceste probe vor fi evaluaţi medical, iar pe 27 mai vor afla rezultatele finale. Cei admişi, vor deveni agenţi de poliţie după 9 luni de pregătire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » E bătaie pe un loc la şcolile de poliţie. Tot mai mulţi tineri vor să îmbrace uniforma: la Cluj, jumătate dintre candidaţi sunt fete