Antena Meniu Search
x

Elevii activi si meritosi, in tabara

S-a dat startul distractiei la Costinesti! Sute de elevi, cei mai buni din Bucuresti, au ajuns in statiunea tinereului, in tabara elevilor activi si merituosi: TEAM 2013

Vezi și

Joviali, imbracati ca de plaja si plini de voie buna, tinerii au coborat din autocarele care i-au adus din Bucuersti. Vor petrecere sapte zile la malul marii si cuvantul de ordine e - distractie. “Sper sa ma distrez si sa fie cat mai placut Vreau sa ma bronzeze foarte tare, sa agat foarte multe gagici si sa ma distrez cu prietenii mei, sa ma implic in toate activitatile, ca de aia am venit”, a spus un elev.

Celor 150 de tineri care au ajuns ieri, in Costinesti, li se vor alatura, astazi, alti 350 de elevi. Ei vor intregi, astfel, cea de-a sasea serie de elevi activi si merituosi care se relaxeaza in tabara din statiunea tineretului.

Elevii au parte de cazare, trei mese pe zi si o serie de activitati extracuriculare menite sa-i relaxeze si sa-i rasplateasca pentru rezultatele foarte bune obtinute in timpul anului. “Unii sunt foarte buni la invatatura, altii olimpiade. Tabara inseamna distractie, recompensa pentru truda din cursul anului. Sunt 7 zile de soare care sa-i fortifice”, a declarat directorul Centrului de Proiecte Educationale si Sportive din Cadrul Primariei Bucuresti.

In total, peste 9.000 de elevi olimpici si premiati vor pleca, in aceasta vara, la mare, in Tabara Elevilor Activi si Merituosi. Printre ei se vor afla si copiii Clubului de Excelenta al Fundatiei Dan Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Elevii activi si meritosi, in tabara