Antena Meniu Search
x

Elevii unei școli din Constanța stau la ore cu geci și mănuși. În clădirea recent modernizată, sistemul de termoficare nu mai funcționează

Cu geaca pe ei la ore! Aşa învaţă elevii unei şcoli din Constanţa, care trebuie să suporte frigul chiar dacă clădirea în care fac cursuri a fost recent modernizată.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 31.01.2022, 09:09

Vezi și

Conducerea școlii susține că toată această situație este de mai bine de două săptămâni. Atunci a avut loc o avarie la punctul termic de care aparține unitatea de învățământ.

Avaria s-a rezolvat, însă sistemul de termoficare din clădire nu mai funcționează așa cum trebuie. Prin urmare, elevii și profesorii sunt nevoiți să facă orele în frig. Sistemul a fost reabilitat în urmă cu puțin timp, toată investiția a fost de 200.000 de lei. Directorul școlii susține că acum constructorul nu mai răspunde la telefon pentru a reveni și a rezolva problema. 

În județ mai există o altă unitate care se confruntă cu o situație similară. La Centrul Județean de Asistență Educațională, psihologii sunt nevoiți să facă ședințele de psihoterapie și psihologie în frig.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elevii unei școli din Constanța stau la ore cu geci și mănuși. În clădirea recent modernizată, sistemul de termoficare nu mai funcționează