Antena Meniu Search
x

Video "Era dezastru. Au explodat geamurile!". Un copil de 7 ani a murit, iar un altul este în comă, după ce flăcările le-au înghițit casa, în Reghin

Flăcări violente au înghiţit, noaptea trecută, o casă din municipiul Reghin, judeţul Mureş. În camera în care ar fi izbucnit incendiul se aflau 2 copii - de 7 şi 10 ani - şi o rudă de-a lor, în vârstă de 65 de ani. 
Toţi trei au ajuns în stare gravă la spital, intoxicaţi cu fum. Pe minorul de 7 ani medicii nu l-au mai putut ţine în viaţă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Sorin Tanţoş

la 22.09.2022, 08:33

Vezi și

Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii. Speriaţi de flăcările uriaşe care înghiţiseră una dintre locuinţe şi se extindeau rapid, vecinii au sunat la 112.

Alin Todoran - ISU Mureş: Incendiul s-a manifestat cu violenţă pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Este o intervenţie greoaie datorită acoperişului din tablă, incendiul manifestându-se între tavan şi tablă. 

Un copil de 7 ani a murit după ce s-a intoxicat cu fum

În curte existau mai multe locuinţe în care trăiau 12 familii nevoiaşe, iar în camera în care a izbucnit incendiul dormeau de obicei 12 copii.

Pe acelaşi subiect

Azi-noapte, însă, înăuntru erau doar doi minori şi un bărbat de 65 de ani.

Martor: Eu am ieşit afară şi am strigat să iasă toţi din casă. Eu nu dormeam. I-am trezit pe toţi. Am ieşit şi am luat buteliile. Ce am putut am făcut şi eu. Era dezastru. Au explodat geamurile. Am vrut să intru după ei înăuntru, dar nu se mai putea intra. Nu s-a mai putut face nimic. 

Alin Todoran - ISU Mureş: În urma incendiului au rezultat 3 victime, 2 copii şi un adult, care au fost transportaţi la spital. 

Incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric

Pentru un copil de 7 ani nu s-a mai putut face nimic. S-a intoxicat cu fum şi n-a mai putut fi salvat. Şi celelalte două victime sunt în continuare în stare critică. 

Emilia Turucz - medic specialist UPU SMURD: Doi sunt în comă, cel mai probabil intoxicaţie cu monoxid, cu fum. Sunt deocamdată stabili hemodinamic, puşi pe aparate de ventilaţie, cu tot suportul medical ce este necesar. 

Potrivit unor martori, incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Era dezastru. Au explodat geamurile!". Un copil de 7 ani a murit, iar un altul este în comă, după ce flăcările le-au înghițit casa, în Reghin