Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Eu vreau să mă abţin". Gigi Becali, show pe ringul de dans la nunta lui Ianis şi Elena Hagi

O nuntă de 10, într-un decor de vis, cu aproape o mie de invitaţi. Ianis Hagi a trăit emoţii mai mari ca la un meci de calificare. Iar soţia lui, Elena, şi-a văzut visul împlinit. Să păşească în rochie de bal, pe ringul de dans, alături de omul iubit, pe care îl ştie din copilărie. Nunta lor a reunit elita fotbalului românesc de ieri şi de azi dar ne-a şi arătat că basmele există. Un eveniment cu stil, transmis în exclusivitate de Antena.

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 21:00

"Vrem să ne sărbătorim pe noi, familiile noastre care ne-au crescut", spunea Ianis Hagi.

"În primul rând este nunta noastră, este tot ce ne-am dorit, este totul perfect, exact asa cum ne-am dorit", spune Elena Hagi

Se ştiu de când erau copii. Și au simțit, cumva, că sunt sortiți unul altuia. A cerut-o în căsătorie la Paris. Anul trecut, de Crăciun, au făcut cununia civilă.

Articolul continuă după reclamă

Emoţie în Biserica Visarion

Pe acelaşi subiect

Ieri, la Biserica Visarion, într-o atmosferă extrem de emoţionantă, şi-au jurat credinţă şi în faţa lui Dumnezeu. Au asistat doar cei mai apropiaţi la slujbă - părinţii, bunicii lui Ianis şi sora, Kira, care abia şi-a stăpânit lacrimile.

Spre seara, părea că toată lumea bună din România şi nu numai, şi-a dat întânire la Domeniu Ştirbey. Într-un decor de basm, într-o locaţie elegantă, invitaţii şi-au făcut pe rând apariţia - prieteni din copilărie, unchi şi mătuşi, vedete din muzică sau din sport. Fotbalişti din generaţia de aur şi din generaţia de suflet.

"Este o familie foarte specială, pentru noi toți și mă bucur tare mult că pot fi prezența le doresc ccasa de piatră și multe fericire pt că e cea mai importantă", a spus Simona Halep.

"Noi pe Ianis îl ştim de când s-a născut practic. Cu Gică suntem prieteni de când juca la Sportul Stundeţesc. Sunt ca şi copiii noştri", a declarat Mircea Geoană.

Gigi Becali, show pe ringul de dans la nunta lui Ianis şi Elena Hagi

Cristi Chivu a venit însoţit de soţie şi cele două fete. Gică Popescu şi-a făcut apariţia la braţ cu fiica sa. Iar Gigi Becali, hotărât să se distreze, dar cu moderaţie. 

"Eu vreau să mă abţin. Păi eu vreau să mă abţin, dar nevastă-mea mi-a zis: vezi că poate te ia trenul", a declarat Gigi Becali. 

Dansul a fost deschis, conform tradiţiei, de miri. După care, Gigi Becali, nu a putut să se mai abţină, cum îşi propusese. 

De altfel, ringul de dans a fost arhiplin toată noaptea. Şi nimeni nu a plecat de la petrecere nici pentru finala campionatului european de fotbal. O nuntă care a avut toată strălucirea unui eveniment cu stil, dar a respectat, în cele mai mici detalii, tradiţiile. 

"Fericit că băiatul a ajuns să facă un pas importnant în viaţă şi cred eu un pas care îl face mult mai responsabil. Şi să fie fericiţi împreună, să se iubească şi să împartă totul împreună şi să îşi facă propria lor viaţă", a mărturisit Gheorghe Hagi.

"Sunt o mamă foarte fericită, mândră de copiii mei în această seară şi le doresc din tot sufletul o căsnicie fericită, să se iubească, să se respecte unul pe celălalt", a declarat şi Marinela Hagi.

Un eveniment organizat impecabil, în care Ianis nu prea a avut timp să se implice. A avut treabă la Campionatul European.

"Asta îi spuneam şi eu, că m-aş bucura să îi amânăm nunta pentru Romănia ar fi însemnat ceva extraordinar să ajungem atât de sus", spune Răzvan Marin. 

Ianis recunoaşte: aseară a trăit emoţii cum nu a cunoscut pe gazon.  Luna de miere se mai amână puţin. După petrecere, Ianis se întoare la echipa lui de club, Glasgow Rangers, iar din toamnă va reveni în tricoul galben al României. Drumul spre mondiale începe în direct, pe 6 septembrie, la Antena 1. 

Ediţiile speciale Observator, care au transmis evenimentul de la Domeniul Ştirbey, s-au impus ca lider de audienţă ieri, la Antena 1. Peste 2.000.000 de români au urmărit, de-a lungul zilei, imagini în exclusivitate de la nunta Elenei şi a lui Ianis Hagi. Ediţia specială în care am transmis cununia religioasă a fost lider detaşat de audienţă, cu un rating mediu de 2,4 puncte şi 14% cota de piaţă. Primele imagini de la Domeniul Ştirbey Vodă, cu cei peste 700 de invitaţi care veneau la petrecere, transmise seara, de la şase şi jumătate au fost şi ele prima opţiune a publicului, cu 3 puncte de rating şi 15,3% cota de piaţă. Imaginile în exclusivitate au continuat la Antena 1 cu valsul mirilor şi interviuri de colecţie cu nume sonore din fotbalul românesc şi nu numai. Ediţia specială Observator, difuzată în intervalul 19:34 – 21:30 a fost şi ea lider de audienţă, cu 4,3 puncte de rating şi 17,7% cota de piaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost păcăliţi cu tratamente miraculoase cumpărate de pe internet?
Observator » Evenimente » "Eu vreau să mă abţin". Gigi Becali, show pe ringul de dans la nunta lui Ianis şi Elena Hagi