Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imagini cu Elena şi Ianis Hagi de la biserică. Ceremonia religioasă s-a încheiat. Mirii au pornit spre Domeniul Ştirbey unde va avea loc petrecerea

Elena şi Ianis Hagi au ajuns la biserică. Extrem de emoţionaţi, la braţul naşilor, cei doi miri au păşit în lăcaşul de cult. Sunt înconjuraţi de familie, prieteni şi naşi. Cei doi au spus "Da" în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a durat o oră, iar mirii au ieşit din biserică în aplauzele şi uralele invitaţilor. Pentru cei doi tineri urmează petrecerea de nuntă care va avea loc la Domeniul Ştirbey din Buftea. 

de Redactia Observator

la 14.07.2024 , 17:33

Cununia religioasă are loc la Biserica Sfântul Visarion din Capitală, un lăcaş de cult cu o istorie impresionantă şi o arhitectură pe măsură. Antena transmite în exclusivitate imagini de la nunta lui Ianis şi a Elenei Hagi

Update 16:21: Ianis şi Elena Hagi au ieşit din biserică în apauzele invitaţior, dar şi a oamenilor care au venit să îl vadă pe numărul 10 al Naţionalei, după care s-au urcat în maşină şi au pornit spre locaţia unde se va ţine petrecerea de nuntă de la Domeniul Ştirbey.  

Update 16:14: Invitaţii au început să iasă din biserică rând pe rând din biserică şi îi aşteaptă pe miri să îşi facă apariţia. Sunt ultimele momente de la Biserica Visarion din Capitală.

Articolul continuă după reclamă

Update 16:00: Ceremonia religioasă se apropie de final. Mirii au primit sfaturi duhovniceşti de la preoţii care au oficializat ceremonia. Cei doi miri au primit inelele sfinţite.

Pe acelaşi subiect

A urmat momentul când li s-au pus coroanele pe cap şi conform tradiţiei au încojurat masa de trei ori.

Ceremonia a început puţin după ora 15.00. Gică Popescu, Mircea Geoană sunt şi ei prezenţi în biserică. Un moment emoţionant este prezenţa bunicilor lui Ianis Hagi de pe partea mamei. 

Ceremonie religioasă restrânsă

La acest lăcaş de cult de suflet pentru ei are loc ceremonia religioasă. Locaţia nu a fost aleasă întâmplator. Ceremonia este una restrânsă la care participă doar familia şi cei apropiaţi. Iar mai târziu se va da startul petrecerii.

Una fabuloasă, după cele mai exigente standarde! Va avea loc la domeniul Ştirbey, unul din cele mai frumoase locuri din ţară. Acolo sunt aşteptaţi peste 700 de invitaţi din toată lumea. 

Într-o ambianţă verde şi răcoroasă, vor avea parte de cele mai fine preparate, pregătite de cei mai buni chefi din ţară. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Imagini cu Elena şi Ianis Hagi de la biserică. Ceremonia religioasă s-a încheiat. Mirii au pornit spre Domeniul Ştirbey unde va avea loc petrecerea