Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Decor de poveste la nunta lui Ianis şi Elena Hagi. De unde sunt aduse florile care vor crea o feerie în alb şi verde pe Domeniul Ştirbey

O nuntă de basm are nevoie şi de un decor pe măsură. O feerie de flori în alb şi verde împodobeşte Domniul Ştirbey, care îşi va primi în scurt timp mirii şi invitaţii. Zeci de persoane din industria florilor au fost mobilizate pentru a construi cadrul perfect pentru nunta anului dintre Ianis Hagi cu Elena. Masterul florist care şi-a pus semnătura pe tot ce înseamnă flori, decoruri, buchete şi aranjamente de masă este Nicu Bocancea, care ne povesteşte chiar acum întreaga viziune. 

de Redactia Observator

la 14.07.2024 , 17:54

Se întâmplă într-o pădure seculară, este pădurea Domeniului Ştirbey, pe o pajişte între aceşti copaci minunaţi, unde se amplasează un cort transparent, cu mii de luminiţe şi pe care noi le-am împodobit. Am adus natura din exterior în interiorul cortului. 

Florile sunt aduse de pretutindeni, din Columbia, din Ecuador, din Olanda şi în primul rând din România. Surpriza acestui eveniment este unul olfactiv, avem foarte multe tuberoze. 

Decor de poveste pentru Ianis şi Elena Hagi

Vezi și

Ianis şi Elena Hagi au ales Domeniul Ştirbey din Buftea pentru cea mai importantă zi din viaţa lor. Palatul, care a fost cândva refugiul Reginei Maria, iar în această seară va deveni scena unei petreceri de poveste, cu 700 de invitaţi celebri. 

"Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi nunţile se fac într-un număr mare, iar la Palatul Ştirbey am avut pe tavă tot ce ne-am dorit", a declarat Ianis Hagi.

Sute de invitaţi din toată Europa participă la nunta anului, organizată într-un decor de poveste. Nu întâmplător au ales Ianis şi Elena să se căsătorească aici. E cu adevărat un loc desprins parcă din filme. Aici s-au filmat producţii celebre, precum Dracula, în regia lui Copolla, si Wednesday, semnat de Tim Burton. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Decor de poveste la nunta lui Ianis şi Elena Hagi. De unde sunt aduse florile care vor crea o feerie în alb şi verde pe Domeniul Ştirbey