Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce tort au avut Elena şi Ianis Hagi la nuntă. Preparatele cu care s-au delectat invitaţii au fost gătite de o armată de chefi

Seara trecută a fost de-a dreptul grandioasă, cu sute de invitaţi, într-un cadru de poveste. Decorat pe măsură, cu mii de flori, în alb şi verde. Extrem de emoţionaţi şi bucuroşi, cei doi miri s-au distrat alături de familie şi prieteni. Pentru evenimentul la superlativ s-a lucrat minuţios, de la meniul premium şi până la decorul exotic. Antena a avut drepturi exclusive de difuzare şi a surprins cele mai frumoase momente ale serii de vis, pe care vi le arătăm şi vouă chiar acum.

de Mădălina Iacob

la 15.07.2024 , 08:21

"Fericit, împlinit. Băiatul a ajuns să facă un pas important în viaţă, un pas care îl face mult mai responsabil.", a spus Gheorghe Hagi.

Elena şi Ianis Hagi au avut parte de o nuntă ca de basm, într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România: Domeniul Ştirbey de la Buftea. Totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu, astfel că cei doi au putut să se simtă bine alături de cei dragi într-un cadru feeric.

Valsul mirilor, un moment cu adevărat emoţionant

Vezi și

"Am avut o echipă în spatele nostru care au muncit foarte mult şi au avut grija sa iasa totul asa cum ne-am dorit şi de asta trebuie sa le multumim", a spus Ianis Hagi.

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după sosirea invitaţilor, cei doi îndrăgostiţi s-au luat de mână şi au dansat valsul mirilor, timp în care nu şi-au desprins privirea unul de la celălalt. Melodia nu a fost, însă, întâmplătoare.

"Elena a ales-o, eu am fost de acord pentru că am şi insistat de la început să avem artiştii pe care i-am urmărit de mici copii", a spus Ianis Hagi.

De la petrecere nu au lipsit nici melodiile machedoneşti. Trupa Pindu, preferatalui Gică Hagi, a delectat atmosfera şi a ridicat mulţimea în picioare la hore tradiţionale care parcă nu s-au mai sfârşit.

Mirii au avut grijă, însă, ca muzica să fie cât mai diversificată, pe placul tuturor

"Vrem să ne sărbătorim pe noi în primul rând, iar apoi cei care sunt invitaţi să se simtă bine pentru că este o seară, o petrecere, un eveniment", a mai spus mirele.

Meniul a fost special creat de o armată de chefi, condusă de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey, al cărui palat are o arhitectură încântătoare şi o istorie fascinantă. Din echipa bucătarilor profesionişti fac parte şi Orlando Zaharia şi Stefan Popescu, pe care îi ştiţi din show-ul Chefi la cuţite.

"Avem o terină de foie gras în crustă de fistic de la Italia. Un cubuleţ de curcan în crustă de panco, creveţi sub vin, ton în crustă de susan", a precizat Chef Ştefan Popescu.

După aperitiv, nuntaşii s-au delectat cu file de lup de mare, spanac sote, sos lemon butter, legume la cuptor şi orez sălbatic. Felul principal a fost pe placul tuturor - muşchi de vită, pulpă de raţă, piure de păstârnac cu ţelină şi cartofi dulci.

Tortul a fost surpriza serii

"Toată lumea, sincer, a fost foarte încântată de ceea ce s-a pregătit aici, cu toate surprizele care au apărut pe parcurs", a spus Chef Orlando Zaharia.

Însă, surpriza pentru invitaţi a venit puţin după miezul nopţii. Tortul miresei a avut o înălţime de 1,8 metri, şi aromă fresh de fructe de pădure.

"Este tot ce ne-am dorit, a ieşit totul perfect", a spus Elena Hagi.

După petrecerea din seara aceasta, Ianis Hagi nu are prea mult timp liber. Se întoarce la echipa de club, Glasgow Rangers, iar din toamnă va reveni în tricoul galben al României. În septembrie începe drumul spre campionatul mondial din 2026. Antena va transmite in direct si in exclusivitate in Romania urmatoarele 2 campionate mondiale de fotbal - World Cup - in 2026 si 2030, premiera in piata de televiziune.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Exclusiv Observator » Ce tort au avut Elena şi Ianis Hagi la nuntă. Preparatele cu care s-au delectat invitaţii au fost gătite de o armată de chefi