Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Povestea din spatele rochiei purtate de Elena Hagi la nuntă. Mirii s-au remarcat prin eleganţă şi simplitate

Fabulos prin simplitate. Sunt cuvintele care descriu cel mai bine eleganţa pe care a au transmis-o prin ţinutele lor Elena şi Ianis Hagi la cea mai importantă zi din viaţa lor. 

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 08:31

"Simplitatea asta au reuşit să o transforme pentru ei, se simte dorinta lor pentru asta si asta se reflecta foarte bine in tinutele lor. Este o rochie de designer, este intr-adevar teatrala si simpla in acelasi timp. Avem culoarea alba, nu e chiar un alb optic, ci un off white si aceste aplicatii florale 3D fac ca ea sa para ca dintr-o poveste, dintr-un film cu printi si printese si atasata la aceasta imagine tot ce vedem pe parte de make-up si par este ceva intr-adevar absolut superb.

Superb costumul lui, absolut superb. Este un tuxedo, un smoching clasic, se vede calitatea materialului, gulerul sal este absolut impecabil din matase, sunt doua nuante de ivorie, forma papionulkui este perfecta, nu s-a facut nicio greseala. E o nunta in toiul verii si asta cumva si cu felul lor senin de a fi a acut ca acest concept sa fie despre culorile acestea pastelate despre vara, relaxare, libertate", spune Eniko Szanto, consilier de stil.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Exclusiv Observator » Povestea din spatele rochiei purtate de Elena Hagi la nuntă. Mirii s-au remarcat prin eleganţă şi simplitate