Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ne-am crescut unul pe celălalt". Cum s-au cunoscut Ianis și Elena Hagi. Relația lor, "ceva pentru toată viaţa"

O nuntă de 10. Ianis şi Elena Hagi şi-au unit, ieri, destinele şi au petrecut într-un cadru feeric, la Palatul Ştirbey din Buftea. "Sunt pentru prima oară îndrăgostit". Asta a declarat Ianis Hagi când a prezentat-o pe Elena unei ţări întregi. Povestea lor este, pe cât de discretă, pe atât de specială. S-au cunoscut în copilărie, s-au logodit la Paris, au spus DA în ziua de Crăciun. Iar acum şi-au promis iubire veşnică şi în faţa lui Dumnezeu

de Redactia Observator

la 15.07.2024 , 08:00

E imaginea care a surprins o lume întreagă. În decembrie 2022, Ianis Hagi confirma pentru prima oară, printr-o fotografie publicată pe instagram, că e îndrăgostit. O tânără de 22 de ani, din Constanţa, îi furase inima.

"Noi am avut o conexiune din prima zi. Știam că nu este o relație copii, am simțit o emoție puternică. Ceva pentru toată viaţa", a spus Ianis Hagi.

"Încă din momentul în care ne-am întâlnit am știut că este sufletul meu pereche, îl știam dintotdeauna. Am lăsat timpul să decidă referitor la relaţia noastră. Ne-am crescut unul pe celălalt", a povestit, cu emoție, Elena Hagi.

Vezi și

Ianis şi Elena s-au cunoscut încă din copilărie

Pe acelaşi subiect

Ianis şi Elena s-au cunoscut încă din copilărie. El, fotbalist de succes în devenire, fiul marelui Gheorghe Hagi. Ea, fiica unui prosper afacerist din Constanţa. Ambii de origine aromână. Extrem de discreţi cu viaţa privată, şi-au trăit mare parte din relaţie departe de ochii publicului.

"Când mi-a zis soția că Elena are o relaţie cu Ianis Hagi, m-am bucurat, dar i-am zis: Elena, sunt niște responsabilităţi, Ianis e un baiat deosebit, civilizat, muncitor, cu o educaţie aleasă, fiul lui Hagi, un simbol internaţional", a povestit tatăl Elenei.

În iunie anul trecut, Ianis a surprins încă o dată. Într-un decor romantic, cu turnul Eiffel în zare şi cu un inel de 50 de mii de euro în mână, a îngenuncheat şi şi-a cerut iubita de soţie. Elena a spus, evident, DA.

Câteva luni mai târziu, chiar în ziua de Crăciun, Ianis si Elena au devenit oficial soţ şi soţie. La cununia civilă au participat 400 de invitaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost păcăliţi cu tratamente miraculoase cumpărate de pe internet?
Observator » Exclusiv Observator » "Ne-am crescut unul pe celălalt". Cum s-au cunoscut Ianis și Elena Hagi. Relația lor, "ceva pentru toată viaţa"