Antena Meniu Search
x

Explozie la casă din Mureș, doi bătrâni sunt în stare gravă

Doi soţi au fost răniţi grav în judeţul Mureş, în urma unei explozii în locuinţă. Deflagraţia s-a produs în momentul în care femeia ar fi aprins focul în sobă. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze. Cei doi soţi sunt în stare gravă şi au arsuri pe 75% din suprafaţa corpului.

Vezi și

Doi soţi au fost răniţi grav, în această dimineaţă, în judeţul Mureş, în urma unei explozii în locuinţă. Deflagraţia s-a produs în momentul în care femeia ar fi aprins focul în sobă. Totul ar fi pornit de la o acumulare de gaze. Cei doi soţi sunt în stare gravă şi au arsuri pe aproximativ 75% din suprafaţa corpului. Medicii iau acum în calcul transferarea lor la Spitalul de Arşi din Capitală.

Era în jur de 7.30 de dimineaţă când s-a produs explozia, chiar în camera în care locuiau cei doi bătrâni. O vecină a intrat în imobil şi a încercat să ajute victimele, înainte să fie preluate de ambulanțe.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Dar casa a fost distrusă aproape în totalitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozia s-a produs la nivelul tavanului. Casa este afectată în proporție de 70%, iar acoperișul în proporție de 90%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Explozie la casă din Mureș, doi bătrâni sunt în stare gravă