Antena Meniu Search
x

Foto Explozie într-o garsonieră din Galaţi. O femeie de 51 de ani, la spital cu arsuri de gradul I, după ce s-ar fi scurs gaz dintr-o butelie

Explozie într-o garsonieră din Galaţi. O femeie în vârstă de 51 de ani a fost transportată la spital, cu arsuri de gradul I. Cauza exploziei ar fi gazul scurs de la o butelie. În urma deflagraţiei au fost avariate uşile a şase garsoniere.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 15:59

O femeie de 51 de ani a ajuns, joi, la spital, rănită şi cu arsuri de gradul I, după ce gazul scurs de la o butelie a explodat, într-o garsonieră din municipiul Galaţi. De asemenea, în urma deflagraţiei au fost avariate uşile a şase garsoniere. Alte zece persoane au ieşit din imobil.

Explozie într-o garsonieră din Galaţi

Potrivit ISU Galaţi, pompierii au acţionat cu două autospeciale şi o autoscară pentru înlăturarea efectelor unei explozii produse într-o garsonieră de pe strada Laminoriştilor din municipiul Galaţi, deflagraţie care nu a fost urmată de incendiu. 

În urma exploziei, o femeie de 51 de ani a fost rănită şi transportată la spital, 10 locatari s-au autoevacuat, iar uşile a 6 garsoniere au fost avariate. Pompierii afirmă că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze provenită de la o neetanşeitate a aparatului de gătit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie într-o garsonieră din Galaţi. O femeie de 51 de ani, la spital cu arsuri de gradul I, după ce s-ar fi scurs gaz dintr-o butelie