Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EXPLOZIE puternică într-un apartament, la Botoșani. Zeci de oameni au fost EVACUAȚI! Sunt VICTIME!

O explozie s-a produs, vineri, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Primăverii din Boroșani, cauza deflagrației fiind cel mai probabil o scurgere de gaze.

de Redactia Observator

la 15.09.2017 , 17:30

O explozie s-a produs, vineri, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Primăverii din Boroșani, cauza deflagrației fiind cel mai probabil o scurgere de gaze. 

UPDATE 17:00 Apartamentele afectate de explozie nu pot fi locuite, unele dintre ele din cauza deflagraţiei, altele din cauză că sunt oprite toate utilităţile. 21 de persoane se vor muta la rude, neavând nevoie de asigurarea cazării din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, transmite News.ro.

UPDATE 15:20 Reprezentanţii ISU Botoşani au anunțat că apartamentul în care s-a produs explozia a fost complet distrus, alte două fiind afectate.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, unul dintre adulţii răniți a suferit arsuri pe 40 - 50 la sută din suprafaţa corporală şi va fi trimis la o unitate specializată din ţară, iar copilul a suferit o fractură la un picior. 

Pe acelaşi subiect

UPDATE 15:20 Patru persoane, printre care un copil de 11 ani, au fost rănite în urma exploziei de la etajul doi al unui imobil din Botoşani, anunţă IGSU. Unul dintre adulţi se află în stare critică, având arsuri de gradele 3 şi 4 pe circa 60% din suprafaţa corpului.

Potrivit presei locale, explozia a fost extrem de puternică, structura de rezistență a blocului fiind afectată.

Cioburile de la geamuri au afectat mașinile parcate în zonă.

În zona au ajuns pompierii SMURD, poliţişti şi alte echipaje de intervenţie.

- Știre în curs de actualizare -

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » EXPLOZIE puternică într-un apartament, la Botoșani. Zeci de oameni au fost EVACUAȚI! Sunt VICTIME!