Antena Meniu Search
x

Anchetă la un centru de protecţie a minorilor din Bârlad, după ce o fată de 14 ani ar fi fost abuzată de un supraveghetor

Se face anchetă la un centru de protecţie a minorilor din Bârlad, după ce o fată de 14 ani a acuzat un supraveghetor de noapte că a agresat-o sexual.

de Redactia Observator

la 03.09.2019, 10:30

Vezi și

Se face anchetă la un centru de protecţie a minorilor din Bârlad, după ce o fată de 14 ani a acuzat un supraveghetor de noapte că a agresat-o sexual. Şi Protecţia Copilului, şi poliţia verifică acum dacă bărbatul este vinovat ori dacă e vorba de o răzbunare din partea adolescentei. Între timp însă, a fost transferat la un alt serviciu, unde nu are contact cu minorii.

Alarma a fost dată de către psihologul Centrului de minori, care a sunat la 112 după ce fata i s-a plâns că a fost agresată sexual de către supraveghetor.

Supraveghetorul i-ar fi interzit adolescentei să iasă noaptea din centru sau să întârzie peste limitele biletului de voie, spun ceilalţi angajaţi.

Direcţia de Protecţia Copilului Vaslui a deschis o anchetă în acest caz. Cercetări face şi poliţia.

Anchetatorii i-au audiat atât pe ceilalţi minori, dar şi pe angajaţi. Dacă se dovedeşte că acuzaţia este reală, supraveghetorul riscă ani grei de închisoare. Fata a ajuns în centru după ce a stat la o familie de asistenţi maternali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Anchetă la un centru de protecţie a minorilor din Bârlad, după ce o fată de 14 ani ar fi fost abuzată de un supraveghetor