Antena Meniu Search
x
LIVE

Fată de 15 ani, singură într-un apartament în flăcări. Incendiul a izbucnit la etajul 10 al blocului din Vulcan, sub ochii îngroziţi ai locatarilor

Clipe de panică pentru locatarii unui bloc din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, după ce un incendiu a izbucnit la etajul 10 al imobilului. În apartamentul cuprins de flăcări se afla o fată în vârstă de 15 ani, care a reuşit să se salveze, cu ajutorul vecinilor. Alţi doi locatari, care suferă de probleme locomotorii, au fost evacuaţi de la etajul 8. Incendiul a fost lichidat, iar cauza acestuia urmează să fie stabilită.

De Redactia Observator la 26.03.2023, 15:24
Incendiu la etajul 10 al blocului din Vulcan
Incendiu la etajul 10 al blocului din Vulcan - Shutterstock (scop ilustrativ) / ISU Hunedoara

Un incendiu cu mari degajări de fum a izbucnit la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. În apartament se afla o fată de 15 ani care a fost ajutată de vecini să se autoevacueze. Alte două persoane, cu probleme locomotorii, au fost evacuate de la etajul 8. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Incendiu la etajul 10 al blocului

"În urmă cu puţin timp, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat un incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul 10 al unui bloc din municipiul Vulcan. La locul solicitării, s-au mobilizat de urgenţă pompierii Detaşamentului Petroşani cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime şi echipajul SMURD Vulcan. Forţele operative sosite la faţa locului au constatat faptul că flăcările s-au extins, cuprinzând şi uşa balconului, fapt ce a condus la dejagări mari de fum şi în interiorul locuinţei", a transmis duminică, ISU Hunedoara.

În momentul producerii incendiului, în apartament se afla o fată în vârstă de 15 ani, care a fost ajutată de către vecini să se autoevacueze. Aceasta a suferit un atac de panică, fiind asistată medical de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a acţionat în sprijin. În timpul intervenţiei, alţi doi locatari, cu probleme locomotorii, au fost evacuaţi de la etajul 8.

Pompierii au lichidat incendiul, fără a fi afectate alte apartamente. Aceştia urmează să stabilească de la ce a pornit focul.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fată de 15 ani, singură într-un apartament în flăcări. Incendiul a izbucnit la etajul 10 al blocului din Vulcan, sub ochii îngroziţi ai locatarilor