Antena Meniu Search
x

Update Femeie din Vâlcea, moartă după ce s-a dus la vecini și a fost mușcată de doi câini

Incident şocant într-o localitate din Vâlcea. O femeie de 75 de ani a murit, după ce a fost sfăşiată de câinele vecinilor. Bătrână s-a dus după o găină care intrase în curtea vecină, moment în care unul dintre cei doi câini aflaţi în gospodrie, un rottweiler, a rupt lanţul şi a atacat-o. Femeia a fost muşcată de picior şi mână. Proprietarul câinelui a alertat imediat Poliţia şi Ambulanţa. Însă din cauza muşăturilor adânci şi pentru că a pierdut mult sânge, medicii nu au mai putut să o salveze, iar bătrâna a murit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi aşteaptă acum rezultatul necropsiei.  

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 13:59

Vezi și

Incidentul a avut loc miercuri, în comuna Stoenești din județul Vâlcea. Polițiștii Secției 9 Pietrari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat cu privire la faptul că vecina sa a fost atacată de câinii săi, rasa metis, provocându-i mai multe leziuni. La fața locului a fost chemat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, femeia a murit.

Cazul a fost preluat de un procuror din Horezu

Cadavrul a fost luat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, transmite Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Femeie din Vâlcea, moartă după ce s-a dus la vecini și a fost mușcată de doi câini