Antena Meniu Search
x

Femeie zdrobită de TIR, lângă un supermarket din Deva. Camionul a prins-o sub roți, în timp ce dădea cu spatele

Accident mortal, în această dimineață, pe o stradă din Deva. O femeie a murit pe loc, după ce un TIR care dădea cu spatele a prins-o sub roți. Tragedia a avut loc în jurul orei 7.00, în apropierea unu magazin aflat pe Calea Zarandului.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 09:21

Femeie zdrobită de TIR, lângă un supermarket din Deva. Camionul a prins-o sub roți, în timp ce dădea cu spatele - InfoTraficRomânia / newshd.ro

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii au fost sesizați miercuri dimineața de un bărbat de 38 de ani din Deva cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui TIR, pe banda de decelerare din apropierea unui magazin situat pe Calea Zarandului, a efectuat o manevră de mers înapoi, moment în care a accidentat mortal o femeie. Conform reprezentanților Ambulanței Hunedoara, este vorba de o femeie de 43 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

O femeie a murit strivită de TIR lângă un magazin din Deva

Polițiștii anunță că victima urmează să fie identificată.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Femeie zdrobită de TIR, lângă un supermarket din Deva. Camionul a prins-o sub roți, în timp ce dădea cu spatele