Antena Meniu Search
x

Video Ferrari făcut praf pe DN1, în Cluj. Un om de afaceri a derapat şi s-a înfipt cu bolidul de lux într-un cap de pod

Accident grav ieri după-amiază pe DN1, în Cluj. Un bărbat, de 40 de ani, care conducea o maşină de lux, a derapat pe o şosea umedă, a pierdut controlul volanului şi a acroşat un cap de pod. 

de Redactia Observator

la 10.05.2024, 10:28

Vezi și

Şoferul este un om de afaceri influent din Câmpia Turzii, care, în urmă cu 13 ani, a fost cercetat penal pentru înşelăciune calificată. Asta după ce a cumpărat marfă de aproape 500.000 de lei de la societăţi comerciale, pe care a vândut-o ulterior şi nu le-a mai dat banii. 

Ferrari făcut praf pe DN1, în Cluj

Atât bărbatul, cât şi pasagerul său de 48 de ani au fost transportaţi la spital.

"În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Doi bărbați, conștienți și cooperanți, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"La data de 9 mai a.c., în jurul orei 17.40, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Copăceni, fiind implicat un autoturism. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 40 de ani, din Câmpia Turzii, care conducea un autoturism înspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed, acroșând un cap de pod. În urma evenimentului, atât conducătorul auto cât și un bărbat, de 48 de ani, pasager în autoturism, au fost transportați la spital. Testarea cu apratul etilotest a indicat rezultat negativ", au informat şi poliţiştii clujeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Ferrari făcut praf pe DN1, în Cluj. Un om de afaceri a derapat şi s-a înfipt cu bolidul de lux într-un cap de pod