Antena Meniu Search
x

Festivalul clătitelor din Munții Apuseni

La clătite, înainte! Nimeni n-a rămas cu ochii în soare. Au stat şi au aşteptat clătitele, dar a meritat. Că doar a fost parada clătitelor.

Vezi și

 La clătite, înainte! Nimeni n-a rămas cu ochii în soare. Au stat şi au aşteptat clătitele, dar a meritat. Că doar a fost parada clătitelor.

Cu ochii mari şi nerăbdători, zeci de pofticioşi au aşteptat la rând. Fiecare clătită, proaspăt ieşită din tigaie sau de pe plită avea deja un pretendent. În total peste 20.000 de clătite au fost împărţite ieri şi astăzi în Moneasa, "Perla Munţilor Apuseni".

Şi fiecare pofticios şi-a ales preferatele. Mai mari sau mai mici, cu tot soiul de umpluturi care mai de care mai apetisante, unele chiar exotice, gem de trandafiri, dulceaţă de nuci, gogonele sau chiar din coajă de pepene roşu.

Fiecare a avut ingrediente secrete pentru clătite, în speranţa că ale lor vor fi cele mai bune. Pasiune a fost pusă şi în mâncărurile făcute la ceaun sau la grătare. Dar şi în prăjituri sau găluşte tradiţionale din zona Nădlacului.

Iar pentru ca Parada Clătitelor să fie completă, după lăsarea serii, turiştii au avut parte şi de diferite spectacole de muzică uşoară dar şi populară. Iar pe lângă cele mai alese ingrediente are şi ceva în plus: SUFLET.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Festivalul clătitelor din Munții Apuseni