Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani, găsită inconştientă după ce a căzut din podul casei printr-un tavan de rigips, în Bihor. O altă fată a fost rănită

Două fetiţe – de 5 şi 7 ani – au fost rănite, joi, după ce au căzut din podul casei, prin tavanul de rigips. Fata de 7 ani, inconştientă, a fost preluată de elicopterul SMURD, iar cea de 5 ani de un echipaj medical.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 15:52

Fetiţă de 7 ani, găsită inconştientă după ce a căzut din podul casei printr-un tavan de rigips, în Bihor - Shutterstock

”În cursul zilei de joi, 06 iunie a.c., pompierii militari aleşdeni şi echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD au intervenit pentru salvarea a două fetiţe, în vârstă de 5, respectiv 7 ani. În jurul orei 13.35, un apelant al numărului Unic 112 sesiza producerea unui grav eveniment în localitatea Luncşoara, comuna Auşeu, soldat cu rănirea gravă a două fetiţe, care căzuseră din pod, prin tavanul de rigips, una dintre acestea, în vârstă de 7 ani, fiind în stare de inconştienţă”, a transnis, joi, ISU Bihor.

Un elicopter SMURD a fost adus la faţa locului

Sursa citată a precizat că pentru salvarea acestora, la faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd, cu ambulanţa SMURD a subunităţii şi cu o autospecială de intervenţie, precum şi elicopterul SMURD.

Articolul continuă după reclamă

”Ajunse la faţa locului, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD şi echipajul de pompieri militari paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau celor două micuţe, iar ulterior, fetiţa în vârstă de 7 ani, aflată în stare de inconştienţă a fost transportată cu elicopterul, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Bihor, iar cea în vârstă de 5 ani, care suferise un traumatism, a fost transportată de pompierii paramedici, la Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU) a Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu”  Oradea”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Fetiţă de 7 ani, găsită inconştientă după ce a căzut din podul casei printr-un tavan de rigips, în Bihor. O altă fată a fost rănită