Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Constanța, unde tone de pietre s-au prăvălit din autobasculantă peste doi muncitori. Unul dintre ei a murit pe loc

Un bărbat a murit şi un altul a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost prinşi sub tone de pietre, în timp ce erau la muncă. Incidentul a avut loc la o carieră din judeţul Constanţa. Potrivit unor surse, rocile ar fi fost descărcate din greşeală peste angajaţi. Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis acum anchete. 

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 07:45

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut ieri după-amiază la cariera de piatră din localitatea Nicolae Bălcescu. Cei doi bărbaţi se aflau în zona concasoarelor, când o autobasculantă plină cu pietre din carieră a început să se balanseze, cel mai probabil din cauza încărcării deficitare. La un moment dat, încărcătura s-a prăvălit peste banda transportatoare şi mai apoi peste cei doi bărbați.

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: După ora 13, am fost solicitaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervenim în localitatea Nicolae Bălcescu, la o carieră de piatră.

Dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD B, un elicopter SMURD şi un echipaj SAJ B2. Au fost găsite o persoană decedată şi una cu un traumatism cranio-cerebral grav, care a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Judeţean. 

Surse din anchetă: Cei doi muncitori nu aveau ce căuta în zona respectivă

Crina Kibedi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa: Era intubat, stabil hemodinamic, a fost preluat imediat de către medicii aflaţi în camera de resuscitare. Aceştia au solicitat o serie de investigaţii, urmând ca după finalizarea acestora şi primirea rezultatelor, să fie internat. 

Cei doi muncitori nu aveau ce căuta în zona respectivă, spun surse din anchetă. În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârşiea infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. Anchetatorii vor încerca să afle cauzele care au dus la producerea accidentului de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Constanța, unde tone de pietre s-au prăvălit din autobasculantă peste doi muncitori. Unul dintre ei a murit pe loc