Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Vâlcea, unde un băiat de 19 ani și-a dat foc în fața liceului. Tânărul a fost surprins de camere, înainte de gestul extrem

Scene de groază, în această dimineaţă, aproape de centrul oraşului Râmnicu Vâlcea. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce şi-a dat foc lângă un liceu din oraş. Doar pompierii au reuşit să stingă flăcările. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 23.05.2023, 13:46

Vezi și

Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate identitatea tânărului, dar și motivele care l-au împins să recurgă la acest gest cutremurător. 

În această dimineață, ar fi fost văzut intrând într-o benzinările, de unde a cumpărat 1 litru și jumătate de carburant, apoi a mers abătut până în locul unde a decis să își dea foc. Sunt imaginile pe care polițiștii din Vâlcea le-ar fi văzut pe camerele de supraveghere video aflate în apropierea locului unde s-a petrecut tragedia. Povestea este cu atât mai șocantă cu cât primele informații duc spre faptul că este vorba despre un tânăr cu vârsta de doar 18 - 19 ani.

Trecătorii au privit neputincioși scenele de groază

Alarma s-a dat cu puțin timp înainte de ora 9.00, de către trecătorii care au privit șocați și neputincioși scenele de groază care se petreceau în plină stradă.

Cei care au ajuns la fața locului, pompierii de la ISU Vâlcea și medicii de la Serviciul de ambulanță, nu au mai putut face nimic pentri tânăr. "Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului", au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, cauzele pentru care tânărul a recurs la acest gest extrem. "În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Reamintim că în această dimineață la orele 08.53, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat s- a autoincendiat. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor ce au condus la decesul persoanei și stabilirea identității acestuia", a informat IPJ Vâlcea..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Vâlcea, unde un băiat de 19 ani și-a dat foc în fața liceului. Tânărul a fost surprins de camere, înainte de gestul extrem