Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragicului accident din Ialomiţa în care patru persoane au murit, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Încă un bilanţ tragic pe şoselele din România. Patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe E 85 - DN 2, în afara localităţii Sineşti, judeţul Ialomiţa. Accidentul a avut loc în jurul orei 10, informează reporterul Observator Bogdan Dinu.
 

de Monica Palade

la 29.06.2022, 13:42

Vezi și

Din primele informaţii, în accident au fost implicate trei maşini din Buzău, Ialomița şi Dâmboviţa. Se pare că şoferul din Dâmboviţa, care se îndrepta spre Bucureşti a intrat pe contrasens, din motive încă neştiute, şi s-a izbit frontal cu maşina din Ialomiţa. Acestea au deviat şi au lovit şi autoturismul din Buzău. 

Impact devastator pe şosea 

Impactul a fost devastator: 9 victime, din care doi copii. Trei persoane au murit pe loc, iar o alta, după ce medicii s-au chinuit în zadar să o resusciteze. Celalalte cinci victime au ajuns la spital. Un copil de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, a fost dus la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti. De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează sursa citată.

Poliţiştii fac în continuare cercetări la faţa locului. Este o anchetă în desfășurare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Pe acelaşi subiect

Ce spun salvatorii

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane. În urma impactului, patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital.

Printre victime se află un minor de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, fiind dus la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti. De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează sursa citată.

Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul tragicului accident din Ialomiţa în care patru persoane au murit, după ce un şofer a intrat pe contrasens