Antena Meniu Search
x

Galerie foto Impact devastator pe Drumul Morţii: 4 morţi şi 5 răniţi, după ce trei autoturisme s-au izbit violent în Ialomiţa. A fost declanşat planul roşu de intervenţie

Accident rutier grav în localitatea Sineşti, pe E 85, cunoscut ca şi Drumul Morţii. Patru persoane au murit şi 5 au fost rănite, după ce trei autoturisme s-au izbit violent.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 12:18

Vezi și

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane - 7 adulţi şi 2 minori.

Update: Una din persoanele rănite grav a murit. Bilanţul morţilor a urcat la 4, în urma cumplitului accident din Ialomiţa, de pe E 85.

Ştire iniţială: În urma impactului, trei adulţi au decedat, iar 6 persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului. 

Dintre răniţi, unul din copii a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, 2 persoane au fost transportate la spitalul municipal Urziceni. Alte 2 persoane la o unitate spitalicească din București. O persoana se afla în stop-cardiorespirator. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

A fost declanşat planul roşu de intervenţie

Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost activat Planul roşu de intervenţie. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin au venit trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

La faţa locului acţionează şi ISU Bucureşti-Ilfov cu 3 ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Impact devastator pe Drumul Morţii: 4 morţi şi 5 răniţi, după ce trei autoturisme s-au izbit violent în Ialomiţa. A fost declanşat planul roşu de intervenţie