Antena Meniu Search
x

Video Filmul unei misiuni de foc, surprins de un bodycam în Predeal. O familie cu un bebeluş de 10 luni, salvată din casa mistuită de incendiu

Operaţiune spectaculoasă de salvare la Predeal. Poliţiştii au intrat într-o casă în flăcări şi au salvat o întreagă familie: părinţii, un bebeluş de 10 luni, dar şi doi câini. Întreaga misiune a fost filmată cu un bodycam. Imagini cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 22:43

Vezi și

Cei trei poliţişti au ajuns primii la faţa locului în urma unui apel la 112 şi au intrat rapid în locuinţa cuprinsă de flăcări. Pe imaginile filmate cu un bodycam se vede cum agenţii merg din cameră în cameră pentru a-i salva pe oameni din casa care ardea ca o torţă.

Părinţii şi o bunică cu un bebeluş de 10 luni în braţe sunt scoşi rapid afară. Agenţii s-au asigurat că nu mai este nimeni în casă. Nu au lăsat în urmă nici animalele de companie ale familie. Între timp, poliţiştii au alertat pompierii, care au stins incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul unei misiuni de foc, surprins de un bodycam în Predeal. O familie cu un bebeluş de 10 luni, salvată din casa mistuită de incendiu