Antena Meniu Search
x

Fiul unui preot din Prahova a ucis o bătrână pentru banii de la CAR, apoi i-a dat foc casei

Crimă şocantă într-o localitate din Prahova. Fiul adoptiv al preotului din sat a ucis o femeie, vecină cu părinţii săi, pentru bani. Apoi, ca să distrugă urmele, a dat foc la casă. Incendiul a fost anunţat chiar de preot, fără să ştie că fiul său este principalul suspect.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 10:38

Vezi și

Crimă şocantă într-o localitate din Prahova. Fiul adoptiv al preotului din sat a ucis o femeie, vecină cu părinţii săi, pentru bani. Apoi, ca să distrugă urmele, a dat foc la casă. Incendiul a fost anunţat chiar de preot, fără să ştie că fiul său este principalul suspect. Tânărul ar fi un consumator înrăit de etnobotanice, spun oamenii din sat. El a fost reţinut şi a recunoscut tot. 

Crima s-a petrecut acum patru nopţi. Tânărul, de 21 de ani, ar fi intrat peste bătrână, vecină cu tatăl său, ca să-i fure banii. Ştia că luase un împrumut de la CAR ca să-şi monteze o centrală. A fost însă surprins de femeie şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit. Şi apoi a dat foc la casă.

Chiar preotul a văzut flăcările şi a sunat la 112. Iniţial, pompierii au crezut că incendiul a pornit de la un coş defect. Însă pe trupul carbonizat al femeii au descoperit semnele crimei.

Oamenii din sat sunt şocaţi. Mai ales că o ştiau pe bătrână ca fiind ca o femeie bună şi credincioasă. Chiar pe pâmântul ei, pe care l-a donat bisericii, preotul şi-a construit casa parohială. Iar despre tânăr spun că băutura, anturajul şi consumul de etnobotanice l-au adus în această stare.

Acum un an, el a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru o tâlhărie comisă în Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiul unui preot din Prahova a ucis o bătrână pentru banii de la CAR, apoi i-a dat foc casei