Antena Meniu Search
x

Şapte copii internaţi la spital, după ce un focar de hepatită a izbucnit într-un cartier din Braşov

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Braşov au recunoscut, joi, că a izbucnit un focar de hepatită într-un cartier din municipiul Braşov.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.11.2019, 16:29

Părinţii altor copii se tem că situaţia va escalada
Medicii au confirmat prezenţa hepatitei în cazul celor şapte copii - Hepta

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Braşov au recunoscut, joi, că a izbucnit un focar de hepatită într-un cartier din municipiul Braşov.

Şapte copii au fost internaţi în spital cu hepatită A, însă primul dintre ei, internat în urmă cu aproape o lună, a şi fost externat între timp.

Poliţia face cercetări în cazul focarului de hepatită izbucnit în Braşov

Ulterior, şase dintre colegii săi de şcoală au ajuns şi ei la spital, iar autorităţile locale au demarat mai multe anchete.

Mai mulţi elevi de la şcoala respectivă au fost deja vaccinaţi, iar autorităţile locale dau asigurări că se face igienizare zilnică, însă părinţii copiilor se tem că situaţia va escalada.

Pe fir a intrat inclusiv Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, oamenii legii făcând cercetări pentru comiterea infracţiunii de "zădărnicia combaterii bolilor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şapte copii internaţi la spital, după ce un focar de hepatită a izbucnit într-un cartier din Braşov