Antena Meniu Search
x

Video Fostul şef al poliţiei din oraşul Hârlău, prins beat la volan. După ce a făcut praf o mașină parcată, bărbatul și-a continuat drumul

Fostul şef al poliţiei din oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, a fost dus la audieri de către poliţişti, aseară, după ce a condus beat la volan şi a provocat un accident. Bărbatul a intrat în plin într-un autoturism parcat, după care şi-a continuat drumul. După câteva minute, acesta a fost oprit de către poliţişti şi dus la sediul poliţiei.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 10:32

Vezi și

Testat cu aparatul acooltest rezultatul a fost de 0,65 miligrame petr litru alcool pur în aerul expirat, iar mai apoi a fost dus la o unitate sanitară pentru recoltarea de probe biologice. A fost deschis un dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Fostul şef al poliţiei din oraşul Hârlău, prins beat la volan

”În seara zilei de 09 aprilie, Poliţia Oraşului Hârlău a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Scobinţi a avut loc un accident de rutier soldat cu pagube materiale. Un şofer care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu o maşină parcată, ulterior acesta continuând deplasarea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Pe numele fostului şef al Poliţiei Hârlău a fost întocmit dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Fostul şef al poliţiei din oraşul Hârlău, prins beat la volan. După ce a făcut praf o mașină parcată, bărbatul și-a continuat drumul