Antena Meniu Search
x

Gelos şi gata de orice ca să vadă imaginile de pe camere, cu soţia sa: l-a sechestrat pe angajatul unei benzinării din Târgovişte

Un angajat al unei benzinării din Târgovişte nu a fost lăsat să iasă dintr-un birou, a fost ameninţat şi agresat pentru a-i arăta înregistrările camerelor video unui bărbat care dorea să obţină imagini în care era surprinsă soţia sa, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 15:17

Soţul gelos voia imaginile de pe camere
Soţul gelos voia imaginile de pe camere - Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au descins, joi, la domiciliile a doi bărbaţi, de 46 şi 17 ani, din Târgovişte. Activităţile au fost desfăşurate pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj.

Soţul gelos voia imaginile de pe camere

"Din investigaţiile efectuate a reieşit că cei doi, la data de 30 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de alimentare cu carburant din Târgovişte, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi l-ar fi agresat fizic pentru a obţine o înregistrare compromiţătoare cu soţia bărbatului de 46 de ani", precizează IPJ Dâmboviţa.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive, relatează Agerpres.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Evenimente » Gelos şi gata de orice ca să vadă imaginile de pe camere, cu soţia sa: l-a sechestrat pe angajatul unei benzinării din Târgovişte