Antena Meniu Search
x

Din cauza geloziei, un bărbat din Săcele a dat foc apartamentului fostei iubite. O familie s-a baricadat în casă, sigilând ușa cu bandă adezivă

50 de locatari ai unui bloc din Săcele au fost evacuaţi, noaptea trecută, după ce un bărbat gelos a incendiat apartametul fostei partenere de viaţă. Blocaţi de fumul care umpluse casa scării, membrii unei familii s-au baricadat în apartament şi au sigilat uşa cu bandă adezivă. Şase locatari au fost scoşi pe geam, de pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Fosta parteneră a bărbatului care a pus focul nu era acasă. 

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 08:15

Vezi și

Martoră: A dat cineva foc, şi-a dat foc. 

Alarma în blocul cu patru etaje s-a dat în jurul orei 17.30. Locatarii au rămas captivi în apartamentele inundate de fum după ce un bărbat a dat foc apartamentului fostei partenere de viaţă. 

Reporter: Ați pus în pericol atâtea vieți! 

Făptaș: Nu știu ce vieți am pus în pericol.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Toţi locuitorii de acolo. 

Făptaș: Ce locuitori, domnule! 

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: Au evacuat opt persoane, șase dintre acestea au fost evacuate cu ajutorul autospecialei de salvare la inaltime. 

Femeie: E fum, fum, îngrozitor a fost! 

Patru copii au suferit atacuri de panică

Patru copii și patru adulți blocați în imobil au suferit atacuri de panică. 

Locatară: Am vrut să urc scările, să-mi iau băiatul, dar nu mi-au dat voie. 

Reporter: Cum a fost scos copilul din casă, doamnă? 

Locatară: Acum mi l-au scos, cu masca de oxigen. 

Băiat: Era fum peste tot. 

Locatar: Am încercat să ieșim pe casa scării, nu s-a mai putut, pentru că venea căldură și fum. Am intrat în sufragerie și am așteptat să vină. 

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU BrașovUn număr de aproximativ 50 de locatari au fost evacuați. 42 de persoane s-au autoevacuat, iar opt dintre persoane au fost evacuate de către forțele noastre de intervenție. 

Făptașul fusese reclamat de fosta parteneră pentru violență conjugală

Printre cei scoşi afară cu forţa din apartament a fost şi suspectul. Bărbatul are 43 de ani. În decembrie, anul trecut, a fost reclamat de partenera de viață, pentru violență conjugală. Judecătorii i-au interzis să se apropie de femeie și de cei doi copii. După două luni, însă, femeia și-a retras plângerea. 

Reporter: De ce ați făcut gestul acesta? Erați nervos? 

Făptaș: Nu știu, poate din gelozie...

Reporter: Gelozie pentru ce? 

Făptaș: Pentru că o iubesc prea mult! 

Nadia Olaru, IPJ Brașov: Persoana în cauză a fost condusă la sediul unității de Poliție, în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt. 

În apartamentul incendiat se afla doar un câine care a fost și el salvat, pe scară, de un pompier și un polițist. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Din cauza geloziei, un bărbat din Săcele a dat foc apartamentului fostei iubite. O familie s-a baricadat în casă, sigilând ușa cu bandă adezivă