Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a rămas fără permis, grăbit să ajungă la înmormântarea părintelui Ieromonah Daniil. A fost înregistrat de radar cu peste 100 de kilometri la oră

Gigi Becali a ramas fara permis în Argeş, pe drumul naţional 7, Piteşti-Vâlcea. El a fost prins de radar circulând cu viteza de 103 km/h.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.05.2021, 16:34

Gigi Becali a circulat cu viteză prin localitate, depăşind 100 de kilometri la oră
Grăbit să ajungă la înmormântarea părintelui Ieromonah Daniil Pleşa, Gigi Becali a rămas fără permis - Profi Media

Gigi Becali a rămas fără permis, după ce a circulat cu viteză în localitate

Potrivit primelor informaţii, Gigi Becali avea viteza dublă faţă de cea legală şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce timp de 90 de zile. Becali a primit şi o amendă, în valoare de 1305 lei. Evenimentul s-a întâmplat în timp ce Gigi Becali se îndrepta către înmormântarea preotului din Valcea, care murise cu câteva ore înainte de slujba de Înviere.

Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a murit cu câteva ore înainte să susţină slujba de Înviere. Înmormântarea părintelui a fost anunţată că va avea loc la cimitirul Schitul Vechi - Mănăstirea Frăsinei. Ieromonahul Daniil Pleşa a murit la vârsta de 60 de ani.

"Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos...Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie! A fost atât de bun, de blând, de milostiv... Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare... Îi văd privirea senină... Îi ascult glasul duios...Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!", se arată într-un mesaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Gigi Becali a rămas fără permis, grăbit să ajungă la înmormântarea părintelui Ieromonah Daniil. A fost înregistrat de radar cu peste 100 de kilometri la oră