Antena Meniu Search
x

"Gluma" neinspirată cu spray-ul lacrimogen i-a costat 4.000 de lei pe doi elevi din Tulcea. Au încercat să mintă, deși fuseseră filmați

Doi elevi din Tulcea care au pulverizat spray lacrimogen în clasă au fost amendați cu câte 2.000 de lei.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 16:24

spray lacrimogen
"Gluma" neinspirată cu spray-ul lacrimogen i-a costat 4.000 de lei pe doi elevi din Tulcea. Au încercat să mintă, deși fuseseră filmați - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Jandarmii au fost chemați, joi, de către reprezentanții unei școli din orașul Tulcea, să intervină, după ce doi elevi au folosit un spray iritant lacrimogen. Cu ajutorul sistemelor de supraveghere video, jandarmii au reușit imediat să-i identifice pe cei doi elevi, cu vârste de 16, respectiv 17 ani.

Elevii din Tulcea au mințit, inițial

Întrebați de cele întâmplate, initial, aceștia au negat cele comise, însă imaginile de pe camerele video i-au determinat să recunoască fapta. Din imaginile surprinse, a reieșit faptul că cei doi elevi au pulverizat spray iritant lacrimogen la intrarea în una dintre clase, mai precis asupra ușii, însă nu au fost probleme pentru ceilalți elevi.

Părinții celor doi elevi au fost informați cu privire la situația produsă, iar unul dintre aceștia s-a prezentat la școală ca să ia la cunoștință fapta. Cei doi elevi au fost sancționați cu amendă, în valoare de 2.000 lei fiecare pentru aruncarea cu substanțe iritant lacrimogene, fără producerea de vătămări ale integrității corporale sau sănătății.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Gluma" neinspirată cu spray-ul lacrimogen i-a costat 4.000 de lei pe doi elevi din Tulcea. Au încercat să mintă, deși fuseseră filmați