Antena Meniu Search
x

Video Groază pe Drumul Morţii E85, un şofer a sfârşit după un impact frontal devastator. Bucăţi din caroseriile maşinilor s-au împrăştiat pe zeci de metri

Accident mortal pe Drumul European 85, în judeţul Vrancea. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite şi duse de urgenţă la spital, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 07:51

Vezi și

Accidentul s-a produs în localitatea Urechești, unde un şofer a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în plin într-o altă maşină care venea din sens opus.

Accident mortal în Vrancea. Bucăţi din caroseriile maşinilor s-au împrăştiat pe zeci de metri

"Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112. Conform primelor date, pe DN2 E85 Urechești a avut loc o coliziune  frontală între 2 autoturisme. Cinci persoane au suferit leziuni, uneia dintre acestea i se aplică manevre de resuscitare. Traficul este blocat total", au transmis poliţiştii după accident.

Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din caroseria maşinilor s-au împrăştiat pe zeci de metri. Din nefericire, cu toate eforturile medicilor, care l-au resuscitat aproape o oră, unul dintre şoferi a decedat. Circulaţia a fost blocată mai bine de 2 ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Groază pe Drumul Morţii E85, un şofer a sfârşit după un impact frontal devastator. Bucăţi din caroseriile maşinilor s-au împrăştiat pe zeci de metri