Antena Meniu Search
x

Video "Hai domne', trimite odată ambulanța aia!". Imagini dramatice cu o motociclistă întinsă pe caldarâm, după ce un bolid 4x4 a schimbat brusc direcția de mers

Grav accident de circulaţie în această dimineaţă pe un drum din Drobeta-Turnu Severin. O motociclistă a fost rănită după ce a lovit un autoturism care a schimbat brusc direcţia de mers. Tânăra a încercat să evite impactul, dar a acroşat lateral maşina. 

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 15:10

Vezi și

Accidentul a avut loc pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta-Turnu Severin. 

O tânără motociclistă care circula pe drum cu prioritate nu a mai putut evita un bolid 4x4 care ar fi schimbat brusc direcția de mers din sens opus. Din primele informaţii, se pare că şoferul se grăbea să intre în parcarea unui magazin. 

"Hai domne', trimite odată ambulanța aia!"

Până la sosirea ambulanței, alți șoferi și trecători au sărit în ajutorul tinerei prăbușite pe caldarâm. 

Pe acelaşi subiect

Polițiștii continuă cercetările în acest, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un motociclist a murit nevinovat, la Valu lui Traian

Un alt accident grav s-a produs ieri, pe Drumul Naţional 3, în dreptul localiţăţii Valu lui Traian. Un motociclist a intrat în plin într-o maşină care nu s-ar fi asigurat.

Impactul a fost devastator. Motociclistul de 44 ani a murit pe loc, iar rezervorul triciclului a luat foc. Flăcările s-au extins în câteva clipe şi la maşină, iar ambele vehicule s-au făcut scrum.

Datele preliminare arată faptul că şoferul maşinii ar fi vrut să întoarcă pe linie continuă, dar nu s-a asigurat şi i-ar fi tăiat calea triciclului.

Şoferul de 25 de ani este cercetat acum pentru ucidere din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Hai domne', trimite odată ambulanța aia!". Imagini dramatice cu o motociclistă întinsă pe caldarâm, după ce un bolid 4x4 a schimbat brusc direcția de mers