Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "I-a distrus plămânii, să dea dracu". Scene terifiante în Capitală: un bărbat cu un cuţit înfipt în spate, într-o staţie de tramvai

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază într-o staţie de tramvai din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat, cu un cuţit înfipt în spate, stă în staţie şi discută cu poliţiştii.

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 19:26

Din primele informaţii, bărbatul ar avea 50 de ani şi ar fi intrat într-un conflict spontan cu doi tineri, călători şi ei în tramvai. În urma altercaţiei, cei doi i-ar fi înfipt cuţitul în spate bărbatului şi s-au făcut nevăzuţi.

Poliţia încă îi caută pe cei doi agresori

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul s-a produs în jurul orei 14.30. Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic, cu un obiect tăietor-înțepător, de către doi tineri.

Vezi și

"Din primele verificări a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan declanșat într-un mijloc de transport în comun, doi tineri ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, după ce au coborât într-o stație din Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul subunității menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", transmite Poliția Capitalei.

Poliţia a deschis o anchetă şi îi caută pe cei doi agresori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » "I-a distrus plămânii, să dea dracu". Scene terifiante în Capitală: un bărbat cu un cuţit înfipt în spate, într-o staţie de tramvai