Antena Meniu Search
x

Ilie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc. Au depus declaratia la Primaria Timisoara!

A cincea minge de meci pentru Ilie Nastase. El va spune din nou "Da" la starea civila. Dupa trei ani cu Brigitte Sfat, tenismenul a decis sa oficializeze relatia. Dovada apare chiar pe site-ul Primariei Timisoara, unde este scrisa negru pe alb, declaratia de casatorie a celor doi

Vezi și

Cei doi au semnat actele, in urma cu patru zile. “Pe data de 2 au voie sa se casatoreasca”, a explicat Constanta Tecu, seful Serviciului Stare Civila.

Mai exact, pe data de 2 iulie, ar trebuie sa se prezinte la starea civila. In cazul in care nu vor ajunge, trebuie sa depuna alte documente si sa astepte inca o luna.

Ziua nuntii insa nu e fixata. “Noi am depus niste acte care sunt niste acte, dar nu am decis nicio zi, nimic”, a spus Ilie Nastase.

Povestea de dragoste dintre marele tenismen si Brigitte a inceput in 2010. Ea era in proces de divort cu fostul sot. El tocmai se despartise de Amalia Nastase. La vremea respectiva, Ilie Nastase a ajutat-o pe Brigitte sa vanda un teren in Arad. Aici a aparut scanteia, iar cei doi au inceput sa se sune din ce in ce mai des. La scurt timp, au surprins gura lumii cu relatia lor. Apoi, s-au logodit, la Londra. Inelul a costat 22.000 de euro.

Viitorii soti locuiesc deja impreuna, in Bucuresti. Brigitte are un fiu din prima casatorie, cu Octavian Sfat, care a murit in urma cu mai multi ani si o fetita, din cea de-a doua casnicie, cu Ovidiu Torj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ilie Nastase si Brigitte Sfat se casatoresc. Au depus declaratia la Primaria Timisoara!