Antena Meniu Search
x

Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava: 'Nu este scenariul unui film'

Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava. Totul a fost surprins de o cameră montată pe casca unui pompier chemat, alături de colegii lui, să stingă un incendiu izbucnit la o casă.

Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava
Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava - Facebook - IGSU

Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava. Totul a fost surprins de o cameră montată pe casca unui pompier chemat, alături de colegii lui, să stingă un incendiu izbucnit la o casă.

Videoclipul, postat pagina oficială de Facebook a IGSU şi vizualizat de peste 60.000 de oameni, începe în momentul în care pompierii se află în autospecială şi se deplasează în viteză către locul intervenţiei.

Totul s-a întâmplat într-o comună din judeţul Suceava, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul s-a extins apoi la un garaj şi la alte dependinţe aflate în curte.

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, focul se manifesta extrem de violent şi numai o intervenţie rapidă şi bine coordonată a făcut ca incendiul să fie limitat şi apoi stins complet.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, pagubele au fost destul de mari, având în vedere că atât casa, cât şi dependinţele cuprinse de flăcări au fost distruse în mare parte.

"Nu este scenariul unui film, este realitatea cu care se confruntă salvatorii! Acțiunea se petrece în județul Suceava, iar actorii principali sunt pompierii! O prezentare altfel a nobilei meserii de salvator, de această dată văzută prin ochii celor care intervin. Adrenalină, curaj, organizare, implicare, stăpânire de sine și rapiditate, toate aceste aptitudini, trăiri și calități sunt reflectate prin faptele prezentate în imagini", se arată în postarea de pe Facebook a IGSU.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Imagini incredibile surprinse în timpul unei intervenţii a pompierilor din Suceava: 'Nu este scenariul unui film'