Antena Meniu Search
x

Impact devastatator între două maşini, lângă Bârlad. O persoană a murit, alte cinci rănite. Toate ambulanțele SAJ din oraș au fost trimise la faţa locului

Două autoturisme, impact devastator în Băcani, lângă localitatea Bârlad. O persoană a murit, alte cinci persoane au fost rănite, între care trei copii. Toate ambulanţele SAJ din oraş au fost trimise în misiune.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 14:48

Vezi și

Update: Una dintre victime a fost resuscitată la faţa locului, ulterior declarându-se decesul.

Un accident grav s-a produs duminică lângă Bârlad. Autoritățile anunță că sunt șase victime, printre care se află trei copii. În misiune au fost trimise toate ambulanțele SAJ din Bârlad.

"Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), două ambulanțe SMURD tip B2  și echipaje specializate, pentru descarcerarea, evacuarea, evaluarea, acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma producerii unui accident rutier pe DJ 245, spre localitatea Băcani, comuna Băcani. La fața locului intervin și cinci ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. În accident sunt implicate două autovehicule, în care se aflau șapte persoane.  Din primele informații, o persoană este încarcerată. Pompierii lucrează pentru descarcerarea persoanei, iar echipajele SMURD și cele ale SAJ Vaslui evaluează victimele și acordă prim-ajutor.

Acțiunea este în dinamică", transmite ISU Vaslui.

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 245, în localitatea Băcani. Potrivit primelor informații, sunt șase victime, din care trei copii. Una dintre victime este încarcerată. 

La fața locului intervin cinci ambulanțe SAJ Vaslui, acestea fiind toate ambulanțele de serviciu din Bârlad. În misiune au mai fost trimise două autospeciale ISU și elicopterul medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Impact devastatator între două maşini, lângă Bârlad. O persoană a murit, alte cinci rănite. Toate ambulanțele SAJ din oraș au fost trimise la faţa locului