Antena Meniu Search
x

Video "Ar merita pedeapsa pe viaţă, i-a tăiat ca trenul". Părinţii tinerilor omorâţi de un şofer beat în Alba, răpuşi de durere

Tragedia din 2 Mai este trasă la indigo în Alba. Spre dimineaţă, un şofer de 19 ani beat a intrat cu maşina în şase tineri, iar trei dintre ei au murit pe loc. Tânărul a încercat să fugă de la faţa locului, dar a ajuns cu maşina în şanţ. Familiile victimelor sunt acum în stare de şoc.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 14:04

Vezi și

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 3.30 în apropierea localităţii Sântimbru din Alba. Cei şase tineri mergeau pe marginea Drumului Naţional 1, când au fost spulberaţi de tânărul de 19 ani. 

Unchi victime: Să vii cu două sute de kilometri la oră. De unde se vede prima pată de sânge, i-a împrăştiat. 

În locul in care a avut loc accidentul nu exista trotuare, iar cei şase tinerii au fost nevoiţi să meargă pe marginea drumului naţional. Şi acostamentul este foarte îngust, astfel că nu au avut unde se feri din calea maşinii.

Băut bine, acesta circula cu viteză şi nu a mai controlat maşina. Trei dintre ce loviţi, cu vârste de 17, 18  şi 25 de ani, au murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

Stângă Damian- fratele unei victime: Mergeau aici, la peco, că ei veniseră de la Mira. Şi au spus să mai meargă să mai ia de băut. Pe aici, aşa, mai în colo, a venit unul de mai în colo, unul de pe la Calda cu 200 la oră şi i-a luat în plin. 

Şoferul vinovat era începător

Tânărul de 19 ani avea permisul de mai puţin de un an. Părinţii şi rudele victimelor sunt în stare de şoc. Șoferul a încercat să frâneze abia după ce a lovit grupul iar viteza cu care circula era amețitoare. După imapct, mașina a ajuns în câmp și a mai înaintat aproximativ 200 m până unde a rămas împotmolită. Pe traseu, mai multe componente ale maşinii s-au desprins, inclusiv toba de eşapament. 

Doru Emil - tatal unei dintre victime: Pe viaţă. Ar merita pedeapă pe viaţă. Copiii înapoi nu vin oricum. Zici că a vrut să îi omoare. Nici un pic de fârnă, nici nimic. Dacă punea frână poate mai scăpa, aşa i-a tăiat ca trenul. 

Stângă Damian- fratele unei victime: Când am ajuns aici, am văzut maşini de poliţie şi când am ajuns la faţa locului, când am ajuns jos mi-a spus soră-mea că frate-meo a murit, că a fost lovit de maşină. 

Tânărul de 19 ani, reţinut pentru 24 de ore

Cei trei tineri care au scăpat cu viaţă au refuzat să fie transportaţi la spital. Şoferul vinovat este acum reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Rus Mihai - subinspector seriviciul rutier Alba: Şoferul a fost testat atât alcoolscop, cât şi cu aparatul drugtest. Valoarea pe aparatul drugtest fiind negativă, iar pe aparatul de aclooltest a fost valoarea de 1.06 mg/l în aerul expirat. 

Accidentul pare tras la indigo după tragedia produsă lângă staţiunea 2 Mai. Acolo, Vlad Pascu, un şofer băut şi drogat în vârstă de 19 ani, a ucis doi tineri şi a fugit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Ar merita pedeapsa pe viaţă, i-a tăiat ca trenul". Părinţii tinerilor omorâţi de un şofer beat în Alba, răpuşi de durere