Antena Meniu Search
x

Video Impact devastator între două TIR-uri la ieşirea din Târgovişte. A fost pericol de explozie: unul dintre TIR-uri avea 19 tone de clorură de potasiu

Accident grav pe DN72, în dreptul localităţii Viișoara. Două TIR-uri și un autoturism s-au ciocnit violent, iar în urma impactului un şofer a ramas încarcerat. Ceilalți doi șoferi au reușit să iasă singuri din mașini până la venirea salvatorilor, însă toți trei au ajuns la spital. Traficul a fost dat peste cap, iar în zonă s-au format cozi kilometrice.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 08:45

Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional 72, la ieşirea din Târgovişte spre Găești. Şoferul unuia dintre camioane a ajuns pe contrasens, după ce a evitat coliziunea cu un autoturism şi a intrat în plin în remorca celuilalt mastodont. Impactul a fost devastator: cabina tirului care a ajuns contrasens s-a făcut praf, iar şoferul a ramas captiv între fiare.

"Conştiente, toate trei victimele, una este cu politraumă dar care nu-i pun viaţa în pericol. Sunt stabile, urmează să fie aduse la spital pentru a fi investigate mai amănunţit", a declarat medicul de pe ambulanţă. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât unul dintre tiruri era încărcat cu 19 tone de clorură de potasiu, care poate fi extrem de inflamabilă.

"La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-au identificat două victime extrase de urgenţă din un autotren şi un autoturism, iar o persoană a rămas incarcerată într-un autotren. Unul din cele două autotrenuri transporta clorură de potasiu. Au fost luate măsurile de prevenţie şi s-au asigurat măsuri PSI", a declarat locotenentul Claudiu Gabriel, locţiitor comandant detaşament ISU.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Din cauza evenimentului rutier, traficul a fost dat peste cap în zonă, unde s-au format cozi de câţiva kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact devastator între două TIR-uri la ieşirea din Târgovişte. A fost pericol de explozie: unul dintre TIR-uri avea 19 tone de clorură de potasiu