Antena Meniu Search
x

Incendiu devastator în Cluj. Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce mai multe locuințe improvizate au luat foc

Un incendiu puternic a cuprins, noaptea trecută,  mai multe locuinţe improvizate din zona ”Colonia Veche” de la Pata Rât, judeţul Cluj. Popierii au găsit un bărbat de aproximativ 40 de ani mort, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 08:37

Incendiu devastator în Cluj. Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce mai multe locuințe improvizate au luta foc
Incendiu devastator în Cluj. Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce mai multe locuințe improvizate au luta foc - ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă şi două anexe improvizate în zona "Colonia Veche" din Pata Rât. Acolo s-au deplasat două autospeciale de stins incendii şi, preventiv, un echipaj SMURD.

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort

”Forţele de intervenţie au găsit cele trei imobile, care totalizau o suprafaţă de aproximativ 40 de mp, cuprinse în totalitate de flăcări. Pe timpul operaţiunilor de stingere pompierii au găsit înăuntrul acestora şi corpul ars al unui bărbat de aproximativ 40 de ani, fără posibilităţi de resuscitare. Operaţiunile de stingere au durat aproximativ o oră şi au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a arătat sursa citată.

Cercetările preliminare indică faptul că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un foc lăsat să ardă în sobă nesupravegheat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu devastator în Cluj. Un bărbat de 40 de ani a murit, după ce mai multe locuințe improvizate au luat foc