Antena Meniu Search
x

Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Un apartament s-a făcut scrum: toţi locatarii au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Târgovişte, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, transmite news.ro. Locatarii clădirii au fost evacuaţi, fără a fi înregistrate victime.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 09:04

Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Un apartament s-a făcut scrum: toţi locatarii au fost evacuaţi
Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Un apartament s-a făcut scrum: toţi locatarii au fost evacuaţi - Facebook

Potrivit ISU Dâmboviţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţă, la un incendiu produs la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de pe strada Boerescu Zaharia din Târgovişte.

Acolo a intervenit Detaşamentul Târgovişte cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autoscară de salvare de la înălţime şi o ambulantă SAJ, iar la sosirea echipajelor s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat în interiorul apartamentului.

Locatarii blocului au fost evacuaţi. Nu sunt victime

Concomitent cu acţiunile desfăşurate pentru localizarea şi lichidarea incendiului, au fost evacuaţi locatarii din bloc. "La acest moment, incendiul este lichidat, se lucrează la îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. Totodată, până la acest moment nu au fost victime", a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu într-un bloc din Târgovişte. Un apartament s-a făcut scrum: toţi locatarii au fost evacuaţi