Antena Meniu Search
x

Incendiu la subsolul unui cladiri din Cluj. 70 de persoane au fost evacuate dintr-o fabrică de boxe auto

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, miercuri seara, în urma unui incendiu izbucnit la subsolul clădirii din Cluj-Napoca.

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, miercuri seara, în urma unui incendiu izbucnit la subsolul clădirii din Cluj-Napoca unde îşi desfăşoară activitatea mai multe societăţi comerciale, pompierii intervenind cu 4 autospeciale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat că incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere.

"Un incendiu a izbucnit miercuri seara pe strada Berăriei din Cluj-Napoca, la subsolul unei clădiri unde este un atelier de confecţionare boxe audio. Mai ard materiale combustibile şi se degajă fum, dar incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, angajaţi la mai multe societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în clădire. Nimeni nu a fost rănit. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului şi 20 de cadre militare.", a spus Cornea.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Incendiu la subsolul unui cladiri din Cluj. 70 de persoane au fost evacuate dintr-o fabrică de boxe auto