Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un apartament din Sectorul 2 al Capitalei. Patru persoane transportate la spital

Patru persoane au fost transportate la spital şi alte cinci primesc îngrijiri medicale la faţa locului, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Capitală, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 14:17

Vezi și

Potrivit ISUBIF, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul 3 al unui bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2.

Intervenţie de amploare a pompierilor

"La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara", arată sursa citată.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD, menţionează ISUBIF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Incendiu la un apartament din Sectorul 2 al Capitalei. Patru persoane transportate la spital