Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Incendiu pe balconul unui apartament din Cluj. Disperaţii, locatarii au sunat la 112

Clipe de groază pentru locatarii unui bloc din Cluj-Napoca. Un incendiu violent a izbucnit pe balconul unui apartament de la etajul 8, iar flăcările ameninţau să se extindă rapid şi la faţada clădirii. Speriaţi de fumul gros şi negru, oamenii au sunat disperaţi la 112.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 09:28

Potrivit ISU Cluj, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca, acolo intervenind pompierii din cadrul Detaşamentelor 2 şi 1 cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări şi, preventiv, un echipaj SMURD.

”În momentul sosirii echipajelor operative, balconul apartamentului era cuprins în totalitate de flăcări, cu pericol de extindere la faţada blocului şi către interiorul apartamentului. Pompierii au acţionat imediat pentru stingerea flăcărilor, astfel încât a fost împiedicată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical şi nu a fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor din bloc”, a arătat sursa citată.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au început o luptă contra-cronometru. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Încă nu se cunosc cauzele producerii incendiului. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Incendiu pe balconul unui apartament din Cluj. Disperaţii, locatarii au sunat la 112