Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la 6 case și anexele acestora, în Bârlad. Trei persoane au făcut atacuri de panică

Un incendiu puternic a cuprins, duminică după-amiază, şase locuinţe şi anexe ale acestora din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale. Trei persoane au suferit atacuri de panică, primind îngrijiri medicale, iar în total sunt afectate 18 persoane.

de Redactia Observator

la 09.05.2021, 18:52

Vezi și
  • Intervenţia pompierilor este dificilă întrucât casele sunt aproape lipite, urmând ca echipaje de pompieri din judeţele Galaţi şi Bacău să vină în ajutor

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" al judeţului Vaslui a anunţat că a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei autospeciale multifuncţionale, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la mai multe locuinţe din municipiul Bârlad, în cartierul Deal, pe strada Crângului. Incendiul s-a manifestat la nivelul a şase locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti. Există pericolul de propagare a incendiului.

Incendiu case Bârlad

Un incendiu puternic a cuprins mai multe case din municipiul Bârlad

ISU Vaslui

În sprijinul pompierilor a venit şi SPSU din cadrul SC Rulmenţi SA Bârlad. De asemenea, în ajutorul pompierilor vasluieni vor veni şi două autospeciale de stingere cu apă din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale judeţelor Galaţi şi Bacău", a transmis ISU Vaslui. De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Vaslui intervine cu o autospecială tip B. 

Conform ISU Vaslui, trei persoane au suferit atacuri de panică şi au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la 6 case și anexele acestora, în Bârlad. Trei persoane au făcut atacuri de panică