Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic în Suceava. Flăcările au fost la un pas să se extindă la locuinţele din vecinătate

Incendiu puternic aseară, în Suceava. O casă a fost cuprinsă de flăcări, care au fost la un pas să se extindă şi la locuinţele din vecinătate. Din fericire, pompierii au reuşit să localizeze la timp focul, înainte ca acesta să se propage. Proprietarul s-a ales cu pagube mari.

de Redactia Observator

la 24.03.2019, 12:55

Vezi și

Incendiu puternic aseară, într-un cartier din Suceava. O casă a fost cuprinsă de flăcări, care au fost la un pas să se extindă şi la locuinţele din vecinătate. Din fericire, pompierii au reuşit să localizeze la timp focul, înainte ca acesta să se propage. Nimeni nu a fost rănit, dar proprietarul s-a ales cu pagube mari.

Locuitorii din cartierul sucevean Burdujeni-Sat au intrat în panică atunci când au văzut flăcările până la cer.

Cei care stau chiar lângă locuinţa care ardea au stat ca pe jar, când au văzut că focul le amenința gospodăriile. Orice rafală de vânt ar fi fost un dezastru pentru ei.

Nu s-au înregistrat victime

Când au ajuns pompierii, cu mai multe autospeciale, casa cu etaj era toată o vâlvătaie. Salvatorii au localizat incendiul înainte ca flăcările să ajungă şi la altele.

A cuprins acoperişul unei clădiri, podul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, dar şi anexele care erau corp comun cu casa de locuit.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Angajaţii ISU urmează acum să stabilească de unde a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic în Suceava. Flăcările au fost la un pas să se extindă la locuinţele din vecinătate