Antena Meniu Search
x

Infotrafic Tulcea: Aproape 100 de autovehicule scoase din nămeţi, pe DN2

Infotrafic Tulcea: Aproape o sută de autovehicule deblocate de pe DN 22, maşinile circulă în coloană, însoţite de utilaje de deszăpezire.

Infotrafic Tulcea: Aproape 100 de autovehicule scoase din nămeţi, pe DN2

Infotrafic Tulcea: Aproape o sută de autovehicule deblocate de pe DN 22, maşinile circulă în coloană, însoţite de utilaje de deszăpezire

Infotrafic Tulcea anunţă că s-a reuşit deblocarea maşinilor care au rămas înzăpezite pe Drumul Naţional 22, între Tulcea şi Cataloi.

94 de autovehicule nu au mai putut înainta din cauza zăpezii şi viscolului, în zonă intervenindu-se mai multe ore pentru curăţarea carosabilului. Maşinile circulă în coloană şi se îndreaptă către Tulcea, iar DN 22 rămâne în continuare închis circulaţiei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, joi seară, autoturismele blocate în zăpadă în zona localităţii Cataloi au fost scoase din nămeţi şi se îndreaptă către Tulcea, coloana fiind însoţită de utilaje de deszăpezire.

Pe acelaşi subiect

În total, 94 de maşini s-au aflat pe sectorul respectiv de drum, dar nicio persoană nu a acuzat probleme medicale. Oamenii au stat blocaţi timp de mai multe ore în apropiere de Cataloi, din cauza zăpezii depuse pe carosabil.

La faţa locului au intervenit mai multe utilaje de deszăpezire, dar şi 20 de jandarmi şi pompieri, cu lopeţi. Intervenţia lor a fost îngreunată de faptul că vântul bătea cu putere şi aducea zăpada la loc pe carosabil.

Sectorul de drum respectiv rămâne în continuare închis, la fel şi alte drumuri naţionale şi judeţene din Tulcea.

Pompierii tulceni au avut joi zeci de intervenţii de salvare, pe lângă cea din Cataloi.

Astfel, ei au intervenit pentru transportul la spital a mai multor femei însărcinate şi a unor persoane cu diverse afecţiuni de sănătate, care nu aveau posibilitatea să ajungă la spitalul din Tulcea.

De asemenea, echipele de intervenţie au îndepărtat mai mulţi copaci dărâmaţi de vânt. Totodată, la unele acţiuni au fost prezenţi reprezentanţi ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din localităţile unde erau probleme, aceştia reuşind să ridice un stâlp care căzuse pe carosabil şi blocase un microbuz în care erau 12 persoane sau să intervină într-o altă zonă unde 11 persoane rămăseseră blocate cu autoturismele în zăpadă şi să le scoată de acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Infotrafic Tulcea: Aproape 100 de autovehicule scoase din nămeţi, pe DN2