Antena Meniu Search
x

Întâlnire incredibilă dintre un urs şi un şofer. Bărbatul a filmat momentul în care animalul aproape îi intră în maşină

Urşii devin un pericol tot mai mare în zona Sibiului. Nu doar că sar în faţa maşinilor, dar, fără frică, se aproprie şi de turişti. Imagini filmate de un şofer au stârnit controverse. Bărbatul a oprit maşina pentru a se "împrieteni" cu un urs.

Vezi și

Urşii devin un pericol tot mai mare în zona Sibiului. Nu doar că sar în faţa maşinilor, dar, fără frică, se aproprie şi de turişti. Imagini filmate de un şofer au stârnit controverse. Bărbatul a oprit maşina pentru a se "împrieteni" cu un urs. Specialiştii avertizează că în orice secundă, astfel de scene se pot trasnforma într-o tragedie.

În nicio secundă, bărbatul nu a părut să-şi dea seama de pericol. A continuat să-l aducă pe urs tot mai aproape. O mână scoasă pe geam era, pentru animalul sălbatic, semn că va primi mâncare.  

În căutare de hrană, tot mai mulţi urşi ajung în oraşe. În ultimele zile, tot în judeţul Sibiu, în Mediaş, doi urşi au creat panică. Unul a intrat în curtea unei case, altul a fost filmat de camerele de supraveghere, pe străzi.

Pădurea coboară din vârful muntelui şi ajunge până la marginea oraşului. Putem spune că ne aflăm şi pe teritoriul urşilor. Autorităţile au montat încă de anul trecut aceste indicatoare prin care suntem avertizaţi că ne aflăm într-o zonă cu animale periculoase.

În mai multe judeţe din ţară, numărul urşilor e de trei ori mai mare decât cel optim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Întâlnire incredibilă dintre un urs şi un şofer. Bărbatul a filmat momentul în care animalul aproape îi intră în maşină